• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Néhány tervem 2014-re




    Közeledik 2014 és kitűzök pár tervet magam elé, hogy milyen projekteket szeretnék megvalósítani, milyen eddigi sorozatokat szeretnék folytatni. Szeretném minél hamarabb befejezni a könyvet amit elkezdtem, és ehhez továbbra is várom modellek jelentkezését.

    Mindenképp folytatni fogjuk a csapatunkkal elkezdett átváltoztatós fotózásokat. Fodrászként Stickel Andi, sminkesként Adamcsek Ibolya fog közreműködni. Ezeket a fotózásokat teljesen hobbiból a magunk örömére csináljuk, és ebben a zárt Facebook csoportban fogsz elsőként értesülni róluk, ezért modellként csatlakozz

    Az ide feltöltött fotók forrása a Pinterest számomra ismeretlen a szerzőjük, és csupán illusztrációként mutatom, nem ezeket másolnám. 

    Az újévben szeretném kipróbálni a férfi akt fotózást. Na ez nem lesz könnyű, mert szinte lehetetlen modellt találni. Ha mégis az olvasók közt van aki kipróbálná, kérem jelentkezzen. Hasonló képekre gondoltam hangulatukat tekintve, mint amit feltöltöttem.





    Szeretnék elkezdeni egy kicsit talán soft erotikusnak nevezhető sorozatot is melyen szobor jelleggel férfi, és női modell lenne. Itt is kiemelném, hogy a képek csupán illusztrációk!














    Illetve természetesen kreatív fine art, illetőleg fashion sorozatok is tervben vannak........

    Ha valamelyik sorozat felkeltette az érdeklődésed, és kedved lenne csatlakozni ezekhez az örömfotózásokhoz jelentkezni tudsz a poszarobert@gmail.com email címen. Esetleg csatlakozz Facebook csoportomhoz



    Follow me on  Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author