• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Kell egy csapat, avagy Hungarian Provence újratöltve


    Modellek, helyszínek, kiegészítő készítők jelentkezését várjuk az alábbi projektre. A tavalyi nagy sikerű Hungarian Provence fotózás után idén is szeretnék, szeretnénk egy komolyabb projektet elkészíteni amivel méltóképp búcsúzhatunk ettől az évtől. Viszont idén rendhagyóan nem egy megszokott csapattal és modellekkel állnánk neki, hanem Krisztával a Hungarian Provence,  az egyik legnagyobb magyar életstílus blog írójával, tulajdonosával választanánk ki a csapatot, a helyszínt és a kiegészítőket. A tavalyi fotózásról ide kattintva nézhettek meg néhány backstage fotót. Szóval örömmel vennénk, ha csatlakoznátok :) A tavalyi anyagot ide kattintva érhetitek el :)  A fotózás témájaként egy kicsit mediterrán, egy kicsit Provence-i, egy kicsit mesebeli egy kicsit békebeli vidéki hangulatot álmodtunk meg.
     Az idei projektet egy kicsit mediterrán, egy kicsit Provence-i, egy kicsit századfordulós hangulatúra szeretnénk elkészíteni. Talán a belinkelt videó adja vissza leginkább az elkészülő képek hangulatát. Természetesen egy stílusában is a fotókhoz illő helyszínen. A fotókhoz három modellt, esetleg egy ügyes sminkest keresünk. A fotózásról backstage rövidfilm is készül. A fotózást TFCD jelleggel készítenénk, csupán saját portfólióba kerülnének a képek kereskedelmi forgalomba nem. Olyan képeket szeretnénk készíteni amiért érdemes utazni, érdemes időt szentelni az elkészítésére.  Az összeszerkesztett mintakép a készítendő fotók misztikus fényeit, hangulat, és színvilágát mutatja be. Nem ezeket a képeket akarjuk újrafotózni.





    Modellként akiket keresünk: 

    Elsősorban szép, vagy különleges arcú modelleket keresünk. Szeretnénk ha egy modellnek több arca lenne, tudna játszani az arcával. Mindenképp legyél 18 feletti! Nem aktképek lesznek, de ha a kép megkívánja kicsit bevállalósnak kell lenned. Ez a projekt a fotózásról, és a közös munkáról szól vagyis a pasid hagyd otthon, mert zavaró ha a fotózás alatt a háttérben nyomkodja végig a telefonját.Mindenképp megbízható modellel szeretnénk együtt dolgozni aki leinformálható, és fotózás előtt nem betegedik meg, de a telefonját sem lopják el.
    Jelentkezés: poszarobert@gmail.com email címen pár csatolt fotóval, elérhetőséggel, és egy néhány mondatos bemutatkozással tudsz. Köszönöm a csapat nevében, hogy elolvastad.




    Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author