• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Fotózás, városnézés Rómában!  Fotózás, városnézés Rómában! A sikeres Milánói fashion shooting után irány ismét Olaszország. Modellként , ha még nincs portfóliód készítsük el itt, ha van már, de szeretnéd bővíteni igazi mediterrán Dolce Vita életérzésű fotókkal, akkor itt a helyed! Ha fotósként szeretnéd ellesni, hogy dolgozom, szeretnél egy vidám hangulatú csapattal, gyönyörű modellekkel dolgozni itt a helyed.Róma a világ egyik legcsodálatosabb és legromantikusabb városa.

  Nehéz megmondani, hogy mi az, ami az Örök Városban a legnagyobb hatással van az emberre - a Vatikán fényűző pompája, a Forum Romanum időtlensége vagy a Colosseum.  A műemlékeket - az Igazság szájától a Spanyol-lépcsőn át a Trevi-kútig - talán nem is lehet egyetlen látogatás alatt végigjárni. A városnézéssel, fotózással töltött, tartalmas nappalok után kezdjük az estéket valamelyik hangulatos étterem mediterrán vacsorájával. Római fotóim ide kattintva nézhetők meg


  Jelentkezni, részletek, anyagiak: foto@poszarobert.com


  Fallow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email