• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Karácsonyi akció


  Ha nem plázában szeretnéd megvenni a karácsonyi ajándékokat, akkor kérlek nézd át karácsonyi ajánlataimat. Mindenki számára elérhető árú, és teljesen egyedi ajándék ötleteim:

  Háziasszony fotózás  Fel szeretnéd dobni az otthoni szürke hétköznapokat? Nem tart sexynek a párod? Ne törődj bele! Lepd meg párodat egy igazán személyes ajándékkal Néhány jól sikerült fotó örök emlék, és feldobja a házasságot. Mindenkiről készülhetnek igazán eredeti képek, művészi akt, és fehérneműs glamour fotók. Egy művészi aktfotó örök emlék lehet, amit évek múltán sem lehet megunni, és jó visszanézni..Vállalom divat, fehérneműs, glamour, művészi akt, és erotikus fotók elkészítését.
  A fotókat profi stúdiómban készítem. A fotókról igény szerint DVD lemez, prémium minőségű papírra nyomott fotó, fotókönyv, vászonra nyomott kép készül.
  Információ: foto@poszarobert.com

  Már 20.000 forinttól!
  Kép a falra   

     Fotókiállításom anyagából korlátozott példányban vászonképek rendelhetők. A fotók legutóbb a Somogy Megyei Kormányhivatal Galériájában lettek kiállítva
  - Egy-egy fotóból csak 5db vászonkép készül
  - Minden kép kap egy tanúsítványt
  - A képek 60 cm x 40 cm méretben készülnek
  - Megrendelés után telefonon egyeztetünk a szállításról, illetve az átvételről

  A képek legjobb minőségű, 350g/nm-es, vízálló, 100% pamut vászonra készülnek, aminek kiváló színintenzitása és színskálája van. Eredeti Canon lucia tintát használnak, mely védi a képet az UV sugártól és kopásállósága biztosítja, hogy egy életen át lehessen gyönyörködni a vászonképekben.
  Lepd meg magad vagy egy kedves ismerősödet!
  A választék folyamatosan változik. A weboldalamon található képek nagy része rendelhető! Akár egyedi méretben is! Igény esetén a jelenleg meglévő vászonképekről emailben fotót küldök.

  14.000 forinttól  Páros, vagy portfólió fotózás  Pár hét, és itt a karácsony? Ha kedvesed szeretnéd egy fotózással meglepni, akkor rendelj számára egy portfólió fotózást. Hidd el ez az egyik legszebb ajándék amit kaphat Tőled.
  Információ: foto@poszarobert.com

  Már 20.000 forinttól!

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email