Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- fej fokhagyma
- egy közepes sárgarépa
- 4 darab első köröm
- 1 hátsó csülök
- 1 sertés nyelv
- 1 jó adag bőrke
- Babérlevél, só egész bors ízlés szerint
- és az elmaradhatatlan füstölt " valami " ( ez lehet füstölt hús, füstölt csont, füstölt oldalas stb. )
Miután minden hozzávalót bepakoltam egy 5 literes edénybe nagyon lassú tűzön legalább 5, de inkább 7 órát főzöm. Az első óra után leszedem a tetejéről a habot, és tovább főzöm. A tálaláskor egyenletesen elosztom a húsokat a tányérokon. Először irány a terasz, majd miután kihűlt, és összeállt beteszem a hűtőbe.
Follow me on Facebook , Twitter , 500px , Instagram, My website
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése