• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Fények és színek ( Modellt keresünk )


  Újabb ötletünk támadt…Fények és színek – Mutasd az arcod
  Ha különleges arcvonásokkal rendelkezel vagy olyan génekkel amit eddig talán szégyeltél is, ( éles arccsontok, szeplők, hatalmas szemek, mélyen ülőek vagy épp hosszan elnyújtottak, hófehér bőrszín vagy magas homlok...stb ) akkor Neked pont itt a helyed a csapatunkban egy különleges fotózásra. Minél karakteresebb az arcod annál inkább részese lehetsz a Fények és színek - Mutasd az arcod fotósorozatunknak, ugyanis a Te különleges arcodhoz találjuk ki a legmegfelelőbb és legmerészebb stílust. Önbizalomhiányt most az egyszer félretenni lányok, nők, asszonyok hiszen csodálatos fotók készülnek majd…..már csak Rajtad a sor! A projekt TFCD!  Jelentkezni lehet egy arcképes fotóval itt: foto@poszarobert.com
   Némi ízelítő a fotózás hangulatából ide kattintva nézhető: Backstage 1   , Backstage 2
  A jelentkezés menete:
  1 héten keresztül várjuk a jelentkezők fotóit a foto@poszarobert.com email címre. Figyelj mert HATÁRIDŐS!! November 17 – én lezárjuk a jelentkezést, majd szerdán 19-én értesítjük azokat akiket beválogattunk a fotózásba. Csak akkor jelentkezz ha November 23-án vasárnap ráérsz, mert a fotózás ezen a napon lesz Fonyódon!

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email