• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Fotózás egy mesebeli helyszínen


  Sminkesem jóvoltából egy gyönyörű helyszínen szeretnénk fotózni egy egész napot. A helyszín és környéke amolyan mézeskalács házikó fíling. Egy varázslatos helyszín amiben, csak a fantázia szabhat határt. Ehhez keresünk két modellt akinek lenne kedve a projekthez. A fotózás Balatonszemesen lenne. A képek és az egész projekt amolyan örömfotózás lenne aminek az elkészült képeit mindenki a portfóliójába rakhatja, illetve referencia bővítésre használná.Én szinte biztos vagyok benne, hogy a kiállítási anyagomba is fog belőlük kerülni. Divatos nevén TFCD.... Stílusában a régebbi képeimhez tudnám leginkább hasonlítani. Mindenképpen 18 év feletti modellek jelentkezését várjuk. Nem feltétlenül akt képektől van szó, de a Fine art stílusban készült fotók megkövetelnek némi titokzatosságot esetenként lengébb ruházatot. Szeretnénk a nap folyamán több fajta stílust, és beállítást kipróbálni, megfotózni. Ha van kedve csatlakozz csapatunkhoz modellként, esetleg ruhatervezők, vagy stylistok jelentkezését is várjuk. Fő szempont ezen a napon az alkotás öröme lenne.
  A képekre kattintva nagyban is nézhetők. A képek telefonnal készültek elnézést a minőségért. Hamarosan lesznek új fotók a helyszínről. A hangulatát talán így is átadják.

  Az elképzelt hangulatvilágot (szín, fények stb. ) bemutató régebbi fotóim


  Néhány fotó amit a pinteresten találtam inspirációként

  Jelentkezéskor légyszi írjátok a bele a levélbe, hogy a "Balatonszemesi" fotózásra jelentkeztek.
  Email: poszarobert@gmail.com


  Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email