• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Best of 2013 selection ( akt )  Mint minden évben idáig idén is összedobok egy kis válogatást az ebben az évben készített általam legjobbnak gondolt fotókból. Minden év vége felé közeledve egy kicsit számon kell kérnünk magunktól az elmúlt évet, hogy mit csináltunk, mire emlékezünk a legszívesebben. Én visszanéztem az elmúlt évben miket készítettem,és mik voltak azok a fotók melyek a legközelebb állnak hozzám. Válogatásközben nagyon jó volt egy kicsit újra érezni a fotózások pillanatait. Íme itt vannak azok a portrék amiket válogatva számos emlék jut eszembe az elkészítés körülményeiről. A válogatás előző részei ide kattintva elérhetők:
  -Természet, és városok 
  -Ember és portré
  -Fashion- Modell

  És most az aktok. 2013-ban az előző évekhez képest jóval kevesebb aktot fotóztam, de ígérem idén ezen változtatok.Ha szeretnél hasonló képeket katt ide!  Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email