• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

  Karácsonyi fotózásra modell kerestetik


  Kis csapatom ismét kreatívkodna és ehhez keresünk egy modellt a jövő héten megvalósuló fonyódi stúdió fantázia haj + fantázia smink kreatív fotózásra  TFCD alapon az elkészült képekért cserébe. A fotózást TFCD jelleggel készítenénk, csupán saját portfólióba kerülnének a képek kereskedelmi forgalomba nem. Olyan képeket szeretnénk készíteni amiért érdemes utazni, érdemes időt szentelni az elkészítésére. Elsősorban szép, vagy különleges arcú modelleket keresünk. Szeretnénk ha egy modellnek több arca lenne, tudna játszani az arcával. Mindenképp legyél 18 feletti! Nem aktképek lesznek, de ha a kép megkívánja kicsit bevállalósnak kell lenned, mint az alább látható fotókon! Ez a projekt a fotózásról, és a közös munkáról szól vagyis a pasid hagyd otthon, mert zavaró ha a fotózás alatt a háttérben nyomkodja végig a telefonját. Mindenképp megbízható modellel szeretnénk együtt dolgozni aki leinformálható, és fotózás előtt nem betegedik meg, de a telefonját sem lopják el. A fotózás helyszíne Fonyód ! Tehát nem Budapest! Ezt azért fontos kiemelni, mert sokan az egyeztetés első fázisában feltett kérdésekre válaszolva jutnak el odáig, hogy nem tudják mire jelentkeztek.....

  Jelentkezés: poszarobert@gmail.com email címen pár csatolt fotóval, elérhetőséggel, és egy néhány mondatos bemutatkozással tudsz.
   Köszönöm a csapat nevében, hogy elolvastad.

  Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

  0 megjegyzés:

  Megjegyzés küldése

   

  Meet The Author

  Follow by Email