• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Modellek jelentkezését várjuk az alábbi projektre




    Kérlek mielőtt jelentkezel a fotózásra a leírást részletesen olvasd el!

    Mint minden évben az idén is nagyszabású fotózással szeretnénk búcsúzni az évtől. Az idei projektet egy kicsit mediterrán, egy kicsit Provence-i, egy kicsit századfordulós hangulatúra szeretnénk elkészíteni. Talán a belinkelt videó adja vissza leginkább az elkészülő képek hangulatát. Természetesen egy stílusában is a fotókhoz illő helyszínen. A fotózás helyszíne Fonyód ! Tehát nem Budapest! Ezt azért fontos kiemelni, mert sokan az egyeztetés első fázisában feltett kérdésekre válaszolva jutnak el odáig, hogy nem tudják mire jelentkeztek.....
     A fotókhoz két modellt, esetleg egy ügyes sminkest keresünk a csapat többi tagja megvan. A fotózásról backstage rövidfilm is készül. A fotózást TFCD jelleggel készítenénk, csupán saját portfólióba kerülnének a képek kereskedelmi forgalomba nem. Olyan képeket szeretnénk készíteni amiért érdemes utazni, érdemes időt szentelni az elkészítésére. A fotózás előtt modellszerződést írunk, mert nem szeretnénk, ha a modell egy új párkapcsolatba kerülne, akkor a képeket letiltassa. Az összeszerkesztett mintakép a készítendő fotók misztikus fényeit, hangulat, és színvilágát mutatja be. Nem ezeket a képeket akarjuk újrafotózni.



    Akit keresünk:
    Elsősorban szép, vagy különleges arcú modelleket keresünk. Szeretnénk ha egy modellnek több arca lenne, tudna játszani az arcával. Mindenképp legyél 18 feletti! Nem aktképek lesznek, de ha a kép megkívánja kicsit bevállalósnak kell lenned. Ez a projekt a fotózásról, és a közös munkáról szól vagyis a pasid hagyd otthon, mert zavaró ha a fotózás alatt a háttérben nyomkodja végig a telefonját.Mindenképp megbízható modellel szeretnénk együtt dolgozni aki leinformálható, és fotózás előtt nem betegedik meg, de a telefonját sem lopják el.
    Jelentkezés: poszarobert@gmail.com email címen pár csatolt fotóval, elérhetőséggel, és egy néhány mondatos bemutatkozással tudsz. Köszönöm a csapat nevében, hogy elolvastad.


    Videó:











    Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author