• Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük – ami volt.”

    Levendulás sárgabarack lekvár


    Idén már másodszorra főzünk be itthon sárgabarack lekvárt. A natúr változaton kívül készült még csokoládés sárgabaracklekvár, illetve levendulás sárgabarack lekvár is. Most a levendulás változatot mutatom be.
    4 kg sárgabarackhoz:
    1 kg cukor
    8 fej levendula virág

    A barackot kimagozzuk, felkockázzuk, majd felrakjuk főlni. 20 perc után hozzáadjuk a cukrot ( esetleg zselé fixet ) Hozzáadjuk a levendulát, majd mikor megfőtt dunsztba tesszük, és hagyjuk kihűlni.



























    Follow me on Facebook  ,  Twitter ,   500px ,   Instagram,    My website

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Meet The Author

    Follow by Email